LIMUZINE DE INCHIRIAT

DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE?

Toata flota noastra de limuzine beneficiaza urmatoarele dotari si beneficii in momentul inchirierii:

Tapiterie piele

✓  

Climatronic

✓  

TV + DVD + MP3

✓  

Full Bar - cu bauturi incluse

Sampanie, whisky/cognac, bauturi racoritoare, gheata.

✓  

Combustibil inclus in pret

✓  

Pret negociabil la inchirierea mai multor ore

✓  

CHRYSLER 300C

Considerat de multi un esalon superior al limuzinelor, Chrysler 300C beneficiaza de aspectul sau unic "Bentley in miniatura". Aceasta limuzina transmite eleganta si devine rapid alegerea preferata pentru multi care doresc un aer de sofisticare.

Capacitate: 10 pasageri

CHEVROLET CAMARO

Un muscle car american transformat in limuzina? DA. Acest Chevrolet Camaro este un asalt total pentru fiecare dintre simturile tale dar si atractia serii pentru orice aparitie, fiind UNICA in Europa.

Capacitate: 7 pasageri

MEGA HUMMER

Limuzina Mega Hummer este o reprezentare concreta a luxului si elegantei, fiind un simbol permanent al serviciilor de inalta clasa.

Capacitate: 16 pasageri

HUMMER H2

Limuzina Hummer H2 este un vehicul impresionant si alegerea ideala pentru orice eveniment. Calatoreste cu stil si confort!

Capacitate: 16 pasageri

HUMMER H2

Sunteti in cautarea unei limuzine extravagante? Acest Hummer cu osie dubla poate gazdui pana la 26 de persoane si reuseste sa creeze persoanelor de la bord o experienta de neuitat.

Capacitate: 26 pasageri

HUMMER H3

Elegant, confortabil si luxos, Hummer H3 este un lux pe roti accesibil! Aceasta limuzina dispune de toate dotarile necesare unei petreceri pe 4 roti.

Capacitate: 9 locuri

CADILLAC ESCALADE

Cadillac Escalade este conceput pentru cei care au gusturi rafinate, ca brand reprezinta "Mercedes-ul" Statelor Unite in materie de confort, elegant si lux. O limuzina cu adevarat originala.

Capacitate: 17 pasageri

CADILLAC ESCALADE OSIE DUBLA

Acest Cadillac Escalade cu osie dubla este o senzatie unica . O limuzina eleganta, cu un exterior deosebit si un confor sporit datorita calitatii Cadillac autentice.

HOVER

Limuzina de inchiriat Hover transforma orice drum intr-o placere datorita iluminarii ambientale integrate dar si a barului modern. Cel mai bun raport pret/calitate.

Capacitate: 7 pasageri

LINCOLN TOWN CAR

Lincoln Town Car este probabil cea mai celebra limuzina a Statelor Unite . Cu un design elegant si confortabil, Lincoln Town Car este alegerea ideala pentru toate tipurile de evenimente.

Capacitate: 9 pasageri

EXCALIBUR

Excalibur este o limuzina eleganta care stabileste cele mai inalte standarde de excelenta in domeniul automobilelor. O frumusete retro pe patru roti cu dotari uimitoare.

Capacitate: 10 pasageri

AUTOMOBILE CLASICE AMERICANE

Aceste automobile clasice americane se adreaseaza atat celor care doresc sa ofere un plus de romantism evenimentelor speciale din viata lor cat si pasionatilor care apreciaza liniile clasice ale masinilor americane din anii 50-60.

INCHIRIAZA ACUM!

Rezerva online limuzina care doresti sa o inchiriezi sau apeleaza-ne:

0754 341 341